9 tot 12 jaar

9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Audiolezen

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Braillelezen

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Jumboletter

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.


 

Klinkklaar 12: op reis door Vietnam

Wat weet jij al over Vietnam? Na het lezen van deze Klinkklaar een heleboel! We starten in Snappie met een kennisquiz en in Watnou hoor je een heleboel leuke en interessante weetjes over Vietnam.

In de bossen van Vietnam maken we kennis met de zwarte gibbon-aap, die kan zingen als een vogel. Daarna dalen we verder af naar de grootste grot ter wereld: Hang Son Doong. En onderweg komen we een Chinese nachtegaal tegen, een Vietnamese visser die heel mooi kan zingen én maken we kennis met de wijze leraar Meester Kong.

Maar hoe klinkt Vietnamees eigenlijk? Dat hoor je in het gedicht en in een van de liedjes. Elian heeft in Opstap een interview met Ede en haar moeder Mieke. Zij zijn afgelopen zomer op reis geweest in Vietnam en hebben daar van alles meegemaakt, waar ze graag over vertellen. Ben je benieuwd? Stap in de Boekenhoek op de Trans Mongolië Express die je naar Azië brengt, en reis met ons mee!

Hier kun je een fragment luisteren

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een gratis proefnummer bestellen! Hiervoor mail je naar klanten@passendlezen.nl. Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?