9 tot 12 jaar

9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Audiolezen

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Braillelezen

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Jumboletter

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.


 

Klinkklaar 3: paarden

Ze zijn er in vele soorten en maten: een veulen, een pony, een paard, een shetlander. En de allerkleinste soort.. de falabella. Paarden hebben geen kop en staart, maar een hoofd en benen. Waarom eigenlijk? En hoe zag het allereerste paardje eruit, in de oertijd?

Speciaal voor Op Stap maakte Elian een uitstapje naar de manege, waar de baasjes van de paarden Nachira en Doerak graag vertellen over hun liefde voor paarden.
Maar het gaat niet alleen over ‘gewone’ paarden, nee. We nemen ook een duik diep in de zee en leren over zeepaardjes.

Onderweg hoor je in de verhalen misschien een hobbelpaard voorbij hobbelen en maak je kennis met het langste paard dat er bestaat.

Hier kun je een fragment luisteren

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een gratis proefnummer bestellen! Hiervoor mail je naar klanten@passendlezen.nl. Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?