9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.


 

Speciaal voor deze Klinkklaar trok Roos haar streepjestrui aan en Thomas zijn gestreepte lievelingssokken, passend bij het thema. Want niet alleen de lezers zijn gestreept, ook de inhoud natuurlijk!
Zo hebben we het in Tjiftjaf over zebra’s – weet je bijvoorbeeld waarom een zebra strepen heeft? In Snappie gaat het over streepjescodes in de supermarkt. En pas op als je een boos bijtje hoort zoemen – dat is Bobbie uit een van de verhalen.

We leggen je uit hoe een thermometer werkt (met streepjes natuurlijk) en hoe je met behulp van de evenaar en lijnen in de breedte en lengte kunt vertellen waar op aarde je bent. En, onze eigen Klink doet een spannend live-verslag vanuit de jungle.
En dan hebben we nog niet alles afgestreept hoor. Wil je weten wat er allemaal nog meer te vertellen is over strepen? 

Hier kun je een fragment luisteren

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een gratis proefnummer bestellen! Hiervoor mail je naar klanten@passendlezen.nl. Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?