9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.


 

Pas op voor je hoofd – er kan maar zo ergens een steen naar beneden komen vallen… Zoals de speciale steen uit het verhaal dat bas voorleest… Of de steen waar Bram naar op zoek is, in de boekenhoek. Een Klinkklaar over stenen dus.

Zwerfkeien, edelstenen, stenen met fossielen erin. En nog veel meer soorten stenen. Zo leer je in Snappie wat steen en glas met elkaar te maken hebben. Of hoe bakstenen worden gemaakt. En wist je dat diamanten van dezelfde grondstof zijn gemaakt als kooltjes voor op de barbecue? Hoe kan het dan dat diamant zó sterk is en zo mooi glimt? Daarover vertellen we in Tjiftjaf. En als je maar geen genoeg kunt krijgen van alle weetjes over stenen, luister dan vooral extra goed naar de weetjes in Watnou!

Hier hoor je een fragment.

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je kunt een gratis proefnummer bestellen! Hiervoor mail je naar klanten@passendlezen.nl. Vergeet je niet je naam en adresgegevens te noteren?