9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hou je ervan om op te vallen? Om anders te zijn dan anderen? Of ben je liever net als iedereen. Mensen zoeken mensen die op henzelf lijken, én mensen vinden vreemde culturen leuk en interessant. Het is allebei waar. Gek is dat.
In Klinkklaar 4 hebben we het over verschillen. In het gedicht doet Joris Jan Bas het anders dan de rest van de klas. In Tjiftjaf hoor je alles over biodiversiteit. In het verhaal is het nieuwe kind in de klas een zebra en in een tweede verhaal is op een dag alles helemaal anders dan anders. 
Anneloes vraagt aan Ferry, Marit en Jesse wat hen anders maakt dan anderen en of het erg is om anders te zijn. Verder zijn er een heleboel weetjes over verschillende gewoontes in verschillende landen en hoor je iets over de organisatie Black Lives Matter.

Beluister hier een fragment

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je  kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl  
Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl