Contributie

<>Contributie

Kan ik mijn contributie betalen per acceptgiro?

Uiterlijk in de eerstvolgende maand na je inschrijving krijg je een acceptgiro thuisgestuurd. Hier hoef je verder niets voor te doen.

Kan ik mijn contributie betalen via automatische incasso?

Voor automatische incasso dien je een machtiging af te geven. De machtigingskaart vind je bij de acceptgiro. Vul deze in en stuur hem naar ons op. Heb je geen machtigingskaart? Neem contact met ons op om er eentje aan te vragen.

Kan ik mijn contributie betalen met een buitenlandse rekening?

Maak je contributie over naar IBAN NL42INGB0003 8221 31 t.n.v. St. Bibliotheekservice Passend Lezen. De BIC code van de ING Bank is INGBNL2A. Vergeet niet je betalingskenmerk te vermelden. Weet je deze niet? Dan mag je ook je lenersnummer noteren.

Betaal ik contributie als ik nog geen 18 ben?

Een lidmaatschap bij Passend Lezen is gratis voor al onze leden onder de 18 jaar. Je betaalt dus geen contributie.

Moet ik als instelling, school of bibliotheek ook contributie betalen?

Voor instellingen en scholen geldt een contributiebedrag van 30 euro per jaar. Veel instellingen maken gebruik van meerdere inschrijvingen, voor bijvoorbeeld nevenlocaties. Deze worden aangemerkt als 1 inschrijving, waar meerdere nevenlocaties (sub instellingen) onder vallen. Dit betekent dat als je jaarlijks 30 euro betaalt, je voor dat bedrag met meerdere gebruikersnamen kunt inloggen om gebruik te maken van de dienstverlening. Wil je dit voor jouw school regelen, neem dan contact op met de afdeling klantencontact. Openbare bibliotheken hoeven geen contributie te betalen.

Automatische Incasso beëindigen

Maak je gebruik van afschrijving via een automatische incasso? Dan kun je telefonisch of per mail een uitschrijfkaart opvragen bij de afdeling Klantencontact om deze automatische afschrijving in te trekken. Zij sturen de uitschrijfkaart naar je op, je vult deze in en je stuurt de ingevulde kaart weer terug naar ons om de automatische incasso stop te zetten.

Terug naar veelgestelde vragen