Spannende boekenweken

Het Spannende Boeken Wekengeschenk is dit jaar door thrillerauteur M.J. Arlidge schreven en naar het Nederlands vertaald door Jan Pott. Wat jij niet ziet is een thriller over de blindgeboren Alice die op de ex-soldaat Sam verliefd is, terwijl er in de stad gruwelijke inbraken voorvallen. Tijdens de actieperiode kan je Wat jij niet ziet als geschenk aanvragen op Daisy-cd in een speciaal hoesje. De thriller is ook te bestellen als uitleenexemplaar in audio en braille.

Leen het geschenk hier

<>Spannende boekenweken

Bestsellerkanon M.J. Arlidge debuteerde in 2014 als thrillerauteur met Iene Miene Mutte, het eerste deel van zijn razend populaire serie met inspecteur Helen Grace. Iene Miene Mutte staat al vier jaar op rij in de CPNB top 100 bestverkochte boeken. Hierna verschenen verschillende titels in de Helen Grace-serie. M.J. Arlidge stond in 2019 met maar liefst acht titels in de Spannende Boeken top 60. Naast boeken schrijft M.J. Arlidge al sinds het begin van deze eeuw voor verschillende Britse crimeseries.

Alice Seebold is verliefd. Sinds ze ex-soldaat Sam ontmoette, kan ze aan niets anders denken. Sam is door zijn tijd in het leger zowel mentaal als fysiek beschadigd, maar zijn littekens maken hem alleen maar aantrekkelijker. Eindelijk kan de blindgeboren Alice voor iemand zorgen, in plaats van altijd zelf te worden verzorgd. 

Dan wordt de stad opgeschrikt door een reeks gruwelijke inbraken. Een mysterieus figuur sluipt in het holst van de nacht huizen in, waar hij zijn nietsvermoedende slachtoffers aanvalt, vernedert en genadeloos martelt. De politie heeft maar één aanknopingspunt: de dader heeft een opvallend litteken in zijn nek. Is het toeval, of maakt Alice’ onvoorwaardelijke liefde haar blind voor wie Sam werkelijk is?
 

Leen het geschenk hier

Wil je meer lezen van thrillerauteur M.J. Arlidge? Kijk dan eens in onze catalogus. Hier vind je diverse boeken die door hem zijn geschreven. Hieronder een greep uit zijn collectie boeken.

Iene miene mutte

Een politieteam is in Southampton op zoek naar een seriemoordenaar die telkens twee mensen gijzelt en hen achterlaat met een revolver met slechts een kogel.

Bestel Iene miene mutte

In de maneschijn

Als in het New Forest kampeerders worden gevonden, gedood met een kruisboog en hangend aan een boom, storten inspecteur Helen Grace en haar team zich op de zaak.

Bestel In de maneschijn

Kom je spelen?

Als Chicago opgeschrikt wordt door twee moorden, gaat de politie op zoek naar een jonge vrouw,
Cassie. Zij beweert dat ze voorafgaand aan de moorden al wist wanneer deze zouden plaatsvinden.

Bestel Kom je spelen?

Ga naar de catalogus

Lees dan een van onderstaande boeken: 

Eén minuut voor middernacht - David Baldacci

Als FBI-agente Atlee Pine uit frustratie over het trage onderzoek naar haar verdwenen zus een verdachte mishandelt en daardoor geschorst wordt, vertrekt ze naar haar geboortedorp om daar zelf onderzoek te doen. Beschikbaar in audio en braille.

Bestel Eén minuut voor middernacht

De onschuldigen - John Grisham

Priester-advocaat Post gaat de uitdaging aan om jonge zwarte man, die veroordeeld is voor moord, vrij te krijgen, ondanks alle criminele tegenwerking. Beschikbaar in audio en braille.

Bestel De onschuldigen

De stilte van de witte stad - Eva García Sáenz de Urturi

De Baskische stad Vitoria wordt opgeschrikt door enkele rituele moorden die zijn gepleegd op dezelfde manier als moorden 20 jaar geleden en waarvan de dader binnenkort verlof krijgt. Beschikbaar in audio en braille.

Bestel De stilte van de witte stad

Schaduw van de nacht - Tess Gerritsen

Als een jonge vrouw in een afgelegen kustdorp een huis huurt, wordt al gauw duidelijk dat zij er niet veilig is.

Bestel Schaduw van de nacht